Logo Școală 103-3

Proiecte naționale

Ne mândrim cu activități și proiecte unice, cum ar fi „Școala părinților”, „Copilul Auriu”, „Micul Olar”, „Povestea de vineri”, „Teatrul dintre castani”, „Corul Flori de Dor”, „Revista Școlii”. Hai sa iti povestim mai multe despre acestea:

Clubul "Micul Olar"

În școală se organizează și un club al micilor olari, lucrători zeloși în lut, hotărâți să afle tainele acestuia, dar și fapte de cultură și tradiție populară. Rezultatele acestor întâlniri săptămânale sunt expuse în școală. De asemenea, organizăm târguri tematice cu diverse ocazii: Crăciun, Ziua îndrăgostiților, Mărțișor, Paște.

Copilul Auriu

Un copil auriu este cel mai bun la învățătură, vine zi de zi la școală, este cuminte, politicos, nu aleargă pe coridor și respectă ținuta școlii. Diploma cu titlul copilul auriu al lunii, un premiu dulce și o bursă de vacanță este răsplata pentru efortul lui.

Povestea de vineri

Acest proiect s-a născut dintr-o din întâmplare cu elevii clasei a III-a A și învățătoarea clasei, Raluca Stănciucu. Poate cel mai frumos proiect, căci pentru două ore, în biblioteca școlii, suntem cu toții scriitori, cititori și critici!

Vrei sa te pregătești pentru viitor cu noi?

Te așteptăm să facem un tur al școlii și să-ți dăm mai multe detalii despre oferta educațională