Logo Școală 103-3

Activități extrașcolare

Școala noastră oferă șanse egale tuturor copiilor, oportunitatea de a se simți liberi să facă ce-și doresc mai târziu, să se dezvolte ca personalități armonioase și ca oameni înainte de toate.
Ne mândrim cu activități extrașcolare, cum ar fi „Micul Olar”,”Teatrul dintre castani”, „Corul Flori de Dor”, Concursul de creație în limba engleză, Sport, Clubul de robotică . Hai sa iti povestim mai multe despre acestea:

Clubul "Micul Olar"

În școală se organizează și un club al micilor olari, lucrători zeloși în lut, hotărâți să afle tainele acestuia, dar și fapte de cultură și tradiție populară. Rezultatele acestor întâlniri săptămânale sunt expuse în școală. De asemenea, organizăm târguri tematice cu diverse ocazii: Crăciun, Ziua îndrăgostiților, Mărțișor, Paște.

Sport

Profesorii de sport din școala noastră implică elevii în numeroase activități sportive și participă la competiții, întreceri și olimpiade sportive. De multe ori ei se întorc acasă cu premii, medalii și cupe. Copiii cu talent din școala noastră, atât fetele, cât și băieții, se pot antrena pentru concursuri la diferite discipline – tenis de masă, atletism, fotbal, handbal, șah.

Concurs de creație în limba engleză

Acest proiect s-a născut dintr-o din întâmplare cu elevii clasei a III-a A și învățătoarea clasei, Raluca Stănciucu. Poate cel mai frumos proiect, căci pentru două ore, în biblioteca școlii, suntem cu toții scriitori, cititori și critici!

Club de robotică și modeling 3D

Toți copiii visează să construiască un roboțel! Prin proiectul EduLib (Biblioteca virtuală) derulat de către Agenția ARNIEC și oferit de Ministerul Educației s-ar putea să și reușim.

Corul "Flori de dor"

"Flori de dor" este numele grupului folcloric îndrumat de dna. profesoară Mioara Bîrsan. Numele lui trădează talentul elevilor-cântăreți, talent recunoscut nu doar de noi,ci și de jurii valoroase, căci grupul nostru participă frecvent la festivaluri și concursuri de muzică în țară și străinătate.

Teatrul dintre castani

În școala noastră se joacă teatru! La propriu! Trupa școlii noastre, coordonată de doamna profesoară Minodora Cârstoiu pășește cu încredere în lumea măștilor ce râd și plâng. Fie că ești în clasa pregătitoare sau în clasa a VIII-a, aici vârsta nu contează, poți să fii un mic actor!

Vrei sa te pregătești pentru viitor cu noi?

Te așteptăm să facem un tur al școlii și să-ți dăm mai multe detalii despre oferta educațională